ANTALYA / DÖŞEMEALTI - Ayşe Sak İmam Hatip Ortaokulu

LGS HEDEF 2024

Haz

Destekleme ve Yetiştirme Kursu kapsamında yaz kampı 22-24 Ağustos tarihleri arasında planlanmıştır.

Haz

Okulumuz Rehber Öğretmeni Hanife ÖZMEN tarafından 8.sınıf öğrencilerimize Dikkat ve Motivasyon semineri verildi.

Haz

7. Sınıf velilerimiz ile 2024 yılı LGS hazırlıkları kapsamında ilk veli toplantısını gerçekleştirdik. Yaz kursları ve önümüzdeki eğitim-öğretim yılında yapacaklarımız hakkında bilgilendirme yaptık. Okulumuzun başarı grafiğini her yıl daha da ileri taşımak için çalışmalarımıza başladık. Rabbim mahçup etmesin.

May

Bugün 8. Sınıf öğrencilerimizle LGS formatında son deneme sınavımızı gerçekleştirdik. Bugüne kadar pes etmeden çalışan, bütün öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Destek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Deneme sınavları sonrası öğrencilerimiz ile yapamadığı soru çözümleri  çalışmaları yapıldı.

Nis

HEDEF LGS 2023 projesi kapsamında, okulumuz Rehber öğretmeni Hanife Özmen  tarafından 8A İmam Hatip Sınıfından bir grup veliye 'SINAV DÖNEMİ EBEVEYNLİĞİ' konulu eğitim  çalışması yapıldı.

Nis

Okulumuz 8A İmam hatip sınıfı öğrencilerimizle "Hedef 2023 LGS Projesi Kariyer Günleri "kapsamında  Döşemealtı Sağlıklı Hayat Merkezini Ziyaret ettik. Doktor,Diyetisyen,  Fizyoterapist ,Hemşirelik gibi mesleklerin tanıtımı yapıldı. Öğrencilerimiz bu meslek çalışmalarını yerinde incelediler.

Nis

Ayşe Sak İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrencilerimizle Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Kuranı Kerim hatmi okuduk. Bugün Cuma namazını müteakip camide hep birlikte duasını yaptık. Rabbim dualarımızı kabul etsin.

Nis

Okulumuzda hem okul geneli hem de 8. sınıflara Düzenli olarak kazanım Değerlendirme Sınavları yapılmaktadır. Nisan ayı sınavlarımızda başarılı öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Sınavlardan sonra öğrencilerimizle soru çözümleri yapıldı.

Nis

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü bünyesinde yapılan Hedef LGS 2023 koordinatörler toplantısı yapıldı. Toplantıya okulumuzu temsilen Okul Müdürümüz Hilmi ERDOĞAN ve Proje Koordinatör Öğretmenimiz Selda BAĞCI katıldı. Toplantıda başarı değerlendirme sunumu ile okulların çalışmalarını sergiledikleri sunumlar yapıldı.

Nis

Hedef LGS 2023 Komisyon öğretmenlerimizle aylık değerlendirme toplantımızı yaptık. Kazanım değerlendirme sınavlarını ve öğrenci başarılarını değerlendirdik.

Nis

Okulumuz Rehber öğretmeni, Hanife Özmen 8/A İmam Hatip  sınıfı öğrencilerimize Sınav Kaygısı ve Başetme yolları semineri verildi.

Nis

VAKTİ KUŞANMAK,okulumuz Ramazan-ı Şerif pano çalışmalarımız.