ANTALYA / DÖŞEMEALTI - Ayşe Sak İmam Hatip Ortaokulu

LGS HEDEF 2024

Nis

Okulumuz rehberlik öğretmeni Hanife Özmen, 8. Sınıflarımıza “Dikkat ve Odaklanma” temalı seminer ile klavuzluk etmiştir.

Nis

Avukat Ramazan Dönmez  8/A İmam Hatip sınıfı öğrencilerimize meslek tanıtımı yaptı. Öğrencilerimizin sorularını cevapladı.

Mrt

8-A İHO sınıfı olarak düzenlediğimiz iftar daveti ile LGS maratonuna yüksek moral ve motivasyon ile devam ediyoruz.

Şbt

Hedef lgs kapsamında sınıf öğretmeni ve okul rehber öğretmeni tarafından yapılan deneme sınavı analizleri velilerimizle özel olarak paylaşılmıştır.

Şbt

Hedef lgs kapsamında Döşemealtı Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi gezisi düzenlenmiştir.

Ara

Okulumuzun eski mezunlarından olan Muhammed Abay Ankara üniversitesi Tıp Fakültesini kazanmıştır. Öğrenlerimizi motive atmek amaçlı okulumuzu ziyaret etmiştir.

Ara

Kitap okuma projemiz titizlikle sürdürülmekte ve 8. Sınıf öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıkları canlı tutulmaktadır.

Ara

Rehberlik servisi tarafından hazırlanan LGS Zaman yönetimi broşürü 8. Sınıf öğrencilerimizle paylaşılmıştır.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, HEDEF 2024 LGS kapsamında “Etkili soru çözme etkinliği” semineri rehberlik servisi tarafından yapılmıştır.

Ara

"HEDEF 2024 LGS " Projesi kapsamında kız öğrencilerimize "Hayme Ana İmam Hatip Lisesi'ni" erkek öğrencilerimize "Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Lisesi'ni" öğrencilerimize tanıtan değerli rehber öğretmenlerimize teşekkür ederiz...

Ekm

Okul Rehber Öğretmenimiz Hanife ÖZMEN tarafından 7.sınıf öğrencilerimize " LGS 2024" Kapsamında  LGS tanıtım ve  bilgilendirme sunusu yapılmıştır.

Ekm

Okul Rehber Öğretmenimiz Hanife ÖZMEN tarafından 8.sinif öğrencilerimize " LGS 2024" Kapsamında  Motivasyon amaçlı bilgilendirme sunusu yapılmıştır.Zorlu maratonda öğrencilerimize kolaylıklar diler, Ögretmenimize teşekkür ederiz.

Eyl

Mevlid Kandili sebebiyle öğrencilerimize lokma ikramında bulunduk. Öğrencilerimize de motivasyon oldu.

Eyl

Hedef 2024 LGS Akademi komisyonu olarak,  sene başı toplantımız ve değerlendirmemizi yaptik, yeni eğitim öğretim yılının hayirli olmasını temenni ederiz

Ağu

Yaz Dönemi DYK larımızı deneme sınavı ile bitirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.